Program

Štampa PDF

U modernom i originalnom ambijentu, opremljenom u skladu sa savremenim standardima u oblasti fitnesa, Palestra Fitness vam nudi:

  • Cardio program
  • Strenght program
  • Kombinovani program
  • Individualno vođeni  program
  • Personalni  program
  • Korporativni program


Cardio program

Poboljšati  funkcionalne sposobnosti organizma (ojačati srce, pluća i krvni sistem) i skinuti suvišne kilograme koji ugrožavaju zdravlje i narušavaju estetski izgled, osnovni su zadaci svakog ozbiljnijeg fitness programa. Redovnim aerobnim vežbanjem (2-5 x nedeljno , >15 min), povećava se sposobnost organizma da koristi kiseonik, a i znatno se ublažavaju posledice svakodnevnog stresa. Kako bi zadržali svežinu i motivaciju, potrebno je često menjati aerobnu vežbu.

Strenght program

Izgradnja i oblikovanje tela, razvoj snage, proporcionalni i simetrični mišići, korekcija "lošeg držanja", "zategnuti" - tonizirani mišići, šira ramena, uži bokovi, izraženiji trbušni mišići….., su razlozi zbog kojih se potencijalni klijenti opredeljuju za Strenght program.
Osnovne karakteristike opreme "TECHNOGYM"  su odlična anatomska prilagodljivost, nečujnost, minimalna mogućnost pogrešnog izvođenja vežbi.

Kombinovani program

Danas mnogi clanovi vezbaju u rezimu kombinovanog programa(cardio+strength).Osim dokazano povoljnog uticaja koji ima na kardiovaskularni sistem i povećanje snage , poslednjih godina se sve više ističe njegov značaj u borbi protiv epidemije gojaznosti.Kombinovani program se posebno preporucuje osobama koje bi zelele da brzo I efikasno poboljsaju fizicku spremnost I steknu navike zdravog nacina zivota.

INDIVIDUALNO VOĐENI TRENINZI

Individulano vođeni trening definisan kao – “SILVER PAKET” predstavlja najbolje izbalansiran odnos izmedju cene i kvaliteta, jer se za vrlo prihvatljiv iznos novca dobija organizacija treninga od strane stručnog terenera koji osmišljava i  prati svaki trening.  Trener daje savete o ishrani, evidentira rezultate testova i merenja i  na osnovu sopstvenih zaključaka kao i  potreba i želja vežbača otklanja vezbacu sve nejasnoce koje nastaju u toku treninga i  vodi trening u pravcu postizanja željenih rezulatata.

Personalni treninzi

Personalni trening - definisan kao “GOLD  PAKET”  predstavlja vrhunac ponude u našem klubu.Rad sa ličnim trenerom odlikuje najveći mogući stepen posvećenosti trenera klijentu.
Individualni koncept podrazumeva način treniranja u okviru kojeg je trener  konstantno prisutan  uz vežbača kome odredjuje, objašnjava i demonstrira vežbe, prati, sugeriše i ispravlja tokom rada, savetuje režim ishrane,u skladu sa zeljama i potrebama klijenta sa teznjom da se ostvare unapred defininisani ciljevi klijenta. Siguran put do cilja garantuje  i veliki izbor moderne opreme.


Korporativni program   PONUDA ZA FIRME

Društveno odgovorne firme posebnu pažnju posvećuju zdravlju svojih zaposlenih. Naučna ispitivanja ukazuju na činjenicu da redovna fizička aktivnost smanjuje nivo stresa i odsustva zbog bolovanja, a podiže motivaciju zaposlenih te stimuliše bolju produktivnost na radnom mestu. Imajući u vidu ove činjenice, Palestra Fitness Studio  uvrstio je i specijalnu ponudu za podsticanje i unapređenje opšteg zdravlja i telesnih sposobnosti, posebno prilagođenu potrebama poslovnih ljudi, što podrazumeva posebne popuste za grupe zaposlenih i bonus usluge.

Anketa

Koju vrstu treninga najviše volite?


Brojač poseta

148344

Ko je na vezi?

Imamo 2 gostiju na mreži

Baner

120x120